IB Photography

IB Photography

Werkwijze

Loveshoots zijn geweldig! Of je nu wel of niet gaat trouwen, het is gewoon leuk om een mooie fotoserie van jou en je lief te hebben. Voor aanstaande bruidsparen is het bovendien een ongedwongen en leuke manier om kennis te maken met mij en mijn fotografie. De foto’s kunnen gebruikt worden voor jezelf, jullie trouwkaart, het gastenboek of ‘weddingzine’.

Tijdens een shoot fotografeer ik "met de stroom mee". Mijn motto is immers genieten van de fotosessie, met als resultaat prachtige foto's. Tussendoor kun je telkens meekijken met de gemaakte foto's. Zo krijg je een idee van de resultaten. Heb je zelf suggesties of ideeën voor foto's, aarzel vooral niet en vertel ze. Dat kan vooraf, maar ook tijdens de fotosessie.

Loveshoots vinden plaats op locatie. Daardoor kunnen we er voor kiezen om juist die dingen te doen die op jullie trouwdag wat lastig zijn, bijvoorbeeld foto's bij zonsondergang, een wandeling op het strand, met je blote voeten in het gras of een bezoek aan de plek waar jullie elkaar hebben leren kennen. 

«
»