IB Photography

IB Photography

Werkwijze

Of jullie het nu klein en intiem vieren of juist groots uitpakken, dit is jullie dag! Jullie besteden veel zorg en aandacht aan het vormgeven van deze dag. Diezelfde zorg en aandacht zie je ook terug in een trouwreportage door IB Photography. Ik hou ervan mensen te fotograferen zoals ze op hun mooist zijn: puur en spontaan, genietend van het moment, genietend van hun liefde!

Ieder stel dat gaat trouwen is uniek. Daarom start ik met een gesprek bij jullie thuis. In dit gesprek bespreken we de details en jullie wensen. Hoe ziet jullie dag eruit? Welke locaties staan er op het programma? Willen jullie een fotoshoot tijdens de dag? Willen jullie geposeerde familiefoto's of juist niet? Duidelijkheid vooraf is belangrijk, dus na ons gesprek stuur ik jullie een bevestiging met alle gemaakte afspraken. Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn.

Jullie mogen van mij een professionele voorbereiding verwachten. Hoe lang ik blijf op de dag zelf en wat ik precies vastleg, hangt af van jullie pakketkeuze (zie tarieven) en/of de gemaakte afspraken in het gesprek (maatwerk). Mijn stijl kenmerkt zich door spontane, pure foto's in reportage stijl, gemengd met mooie detailopnames. Zo ontstaat een prachtig beeldverhaal van de dag.

Ik maak een selectie van de leukste foto's per situatie/programmaonderdeel. De geselecteerde foto's worden bewerkt, waarbij bijvoorbeeld kleine oneffenheden subtiel worden weggepoetst, zodat jullie en de gasten er nog mooier op staan. De foto's worden digitaal aangeleverd, op hoge resolutie en zonder watermerk of logo. Na de huwelijksdag kunnen jullie dus zelf onbeperkt (!) beschikken over jullie foto's.

«
»