IB Photography

IB Photography

Werkwijze 
Een trouwalbum vormt absoluut de kroon op jullie trouwfoto's. Zeker een mooi en persoonlijk album is blijvend en tastbaar. Al bladerend borrelen telkens weer de herinneringen omhoog. Een trouwalbum is een familie-erfstuk, bij speciale gelegenheden en zeker bij huwelijks-jubilea komt het weer te voorschijn. Dan is het fijn te weten dat het album een leven lang mee gaat. Ik kan voor jullie een kwalitatief hoogwaardig, digitaal trouwalbum maken.

De omslagen van alle albums zijn handgemaakt. De cover kan bekleed worden met fraaie stoffen of leer in diverse kleuren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de voor- en achterkant helemaal zelf te ontwerpen. De luxe albums worden standaard geleverd in een mooie bewaardoos, die gevoerd is met fluweel.

De albums hebben dikke, stevige bladen. Deze bladen worden ingebonden met een duurzaam schroefsysteem en voorzien van het lay-flat systeem, waardoor de storende naad tussen twee pagina's tot het verleden behoort.  De foto’s worden gedrukt op hoogwaardig papier en voorzien van een polycarbonaat afwerking, waardoor de foto’s nog mooier overkomen. De albums zijn er in verschillende formaten, vierkant of rechthoekig (liggend), variërend van 22×22 cm tot 40×30 cm. Daarnaast bied ik kleinere albums aan, die je bijvoorbeeld cadeau kan geven aan getuigen of ouders.

Er zijn dus heel veel mogelijkheden om het trouwalbum vorm te geven. Het gaat te ver om al deze mogelijkheden met hun bijbehorende prijzen op te sommen. Tijdens het startgesprek bij jullie thuis, neem ik alle informatie mee. We bespreken jullie wensen en aan de hand daarvan maak ik een prijsberekening.

«
»